MATRICULA ON-LINE

Qualsevol persona adulta, indistintament de la població on residisca, pot triar Aula Mentor Sedaví per a matricular-se en un curs mentor de què es troben en el catalogue.

Cada persona pot matricular-se en un o més cursos de Formació del catàleg que s’oferta. Tindrà un un tutor a distància que li guiarà en la realització del dit curs i li avaluarà exercicis i pràctiques.

Pots seguir el curs des del teu domicili o assistir a l’Aula Mentor de Sedaví en la direcció que s’indica en la pestanya de contacte.

Si realitzaràs el curs des del teu domicili tens termini obert de matrícula en tot moment i pots realitzar tots els tràmits per a això a través d’Internet, només hauràs d’acudir al centre per a realitzar l’examen final.

Cada curs té un cost de 24 Euros mensuals. El pagament inicial de 48 euros correspon a la matrícula dels dos primers mesos.

Per a formalitzar la inscripció a un curs deus:

1.- Cursar instància i sol·licitar liquidació en l’ajuntament de Sedaví.
2.- Pagar l’import econòmic en el Banc corresponent.
3.- Entregar el justificante de pago al Administrador en horario de Aula Mentor.

L’administrador sol·licitarà les claus i les enviarà al teu correu l’endemà de la inscripció.

La duració del curs és variable, depén de la teua dedicació, disponibilitat i flexibilitat d’horaris. No hi ha terminis de començament o finalització d’un curs. Una vegada el tutor/a et considera preparado/a per a passar a examen, pots presentar-te a examen en qualsevol de les cinc convocatòries organitzades durant l’any per a l’obtenció del Certificat.

El Certificat d’Aprofitament s’expedix pel Ministeri d’Educació, acreditant el nombre d’hores de formació de cada un d’ells.

A través d’Aula Mentor oferim cursos de les especialitats d’INFORMÀTICA I PROGRAMACIÓ, OFIMÀTICA, MITJANS AUDIOVISUALS, DISSENY I AUTOEDICIÓ, DISSENY WEB, PIME, ANGLÉS, ELECTRÒNICA, SALUT I EDUCACIÓ, MEDI AMBIENT, CULTURA I FORMACIÓ GENERAL, un total de més de noranta diferents. Accedix al catàleg complet des de la web de l’Aula Mentor del Ministeri d’Educació, Ciència i Esports: http://www.aulamentor.es/es/cursos-mentor